Verander jij de wereld mee vanuit mijn coach kamer?

 

Wat is Stadsverlichting.nu

In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving. Om dit mogelijk te maken, stellen mensen kosteloos hun huiskamer (of praktijkruimte) open voor meditatie of om een moment bij jezelf te kunnen zijn. Stadsverlichting is o.a. een initiatief van Tijn Touber.

2e Zondag van de maand

Voor de Stiltemeditaties van Stadsverlichting.nu stel ook ik (Carine) mijn coachruimte puurkompassie.nl kosteloos beschikbaar. De meditaties zijn vanaf 1 maart 2018 maandelijks gepland op de 2e ZONDAG van de maand.

Je wordt vanaf 19:45 uur verwacht (inloop in stilte). De deur gaat om 20:00 uur dicht dus kom graag op tijd.
We sluiten af met een kopje thee en een kort moment voor eventuele interactie.

Aanmelden is gewenst

Aanmelden is kosteloos en kan eenvoudig worden gedaan via het reserveringsformulier https://www.puurkompassie.nl/reserveren

Door Carine Braam

Sinds 2008 beoefent Carine diverse meditatievormen afkomstig uit oosterse en westerse tradities. Aanvankelijk als ‘middel’ om stress te verminderen, nu vanuit een bewuste levenswijze. Vanaf 2017 geeft zij klanksessies in de Leidse regio en het buitenland. Recent heeft zij de opleiding tot Klankschalen Behandelaar met succes afgerond [KTNO accreditatie] in vervolg op de nascholing Klankbaden en Begeleide meditaties [KTNO]. Daarmee is zij uniek en exclusief in de Leidse regio.

In 2016 rondde Carine de hoofdopleiding Intuïtieve Coaching af, waarbij het Oosterse denken geïntegreerd wordt in professionele coaching. Zij laat zich inspireren door coachvormen die uitnodigen om ‘thuis’ te komen bij jezelf, aanmoedigen om je mogelijkheden te verkennen, zo te doen wat werkelijk belangrijk voor je is.

Vanuit haar coach- en meditatiepraktijk PuurKompassie.nl brengt zij een veelzijdig aanbod van klanksessies (groepen), individuele klankmassages, meditatieve momenten en professionele levensloop coaching. Het is een plek waar je begeleiding en ontspanning kunt zoeken bij belangrijke momenten in jouw leven, werk en relaties.