De weldadige werking van klankschalen berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam.

Aandacht voor jezelf

Geniet op een behaaglijke plek omringd door de natuur van een klankschalen sessie in het weekend. Even me-time met aandacht voor jezelf, dat brengt innerlijke rust en balans.

Wat kun je verwachten?

De warme klanken van Oosterse klankschalen en het geluid van andere instrumenten zoals de Ocean drum, gong, klankbuizen en de zuivere tonen van de zaphirs nodigen je uit om tijdens het Klankschalen concert mee op klankreis te gaan.

Als deelnemer hoef je eigenlijk niets anders te doen dan ontspannen… Dat kun je zittend of liggend doen, net wat je fijn vindt. In de sessie sluiten we af met een kopje thee; in stilte of we praten even na over onze ervaringen.

Kom zaterdag 9 november 

Data:     9 november 2019

Tijd:       15:00 – 16:20 uur  (zaal open vanaf 14:50 uur)

Lesgeld Klankbad 

Losse lessen:     € 25,-

RESERVERING KLANKBAD 

Reserveren kan snel en eenvoudig via https://puurkompassie.nl/reserveren/

*Vergeet niet de gewenste data aan te vinken..

Praktische informatie \ Yogacentrum Leidse Hout

Matjes, kussens en plaids zijn aanwezig. Neem zelf een extra matje (ligcomfort) of warme omslagdoek mee en trek makkelijke kleding aan. Is de lighouding wat minder comfortabel voor je, dan zijn andere (zit)houdingen ook mogelijk; meld dit even bij de reservering i.v.m. de zaalindeling.

VIP Klankbad voor 1 – 3 personen | Coachpraktijk Oegstgeest

In de praktijkruimte van Puur Kompassie Coaching te Oegstgeest is het ook mogelijk om een privé ligconcert (1-3 personen) of diverse klankmassages (individueel) te boeken. Afhankelijk van de duur van de klankbelevenis zijn de kosten vanaf 57,00 euro (1 pers) per uur. Bij 2 personen vanaf 77,00 euro en bij 3 personen vanaf 97,00 euro per uur

Meer informatie: https://puurkompassie.nl/klankmeditatie/