Met aandacht voor het moment

Mijn klankbelevenissen worden in verschillende vormen aangeboden: individueel of in groepsverband, ontspannend of activerend, bij levensvreugde of verdriet, gepland of op verzoek.

Afhankelijk van het moment kunnen we bespreken wat het beste past: een ontspannend klankschalen concert, een ingetogen begeleide meditatie met klankschalen of een persoonlijke klankmassage. Ook met teams en organisaties die belang hechten aan de vitaliteit en werkplezier van hun mensen werk ik graag samen, om zo een belevenis op maat te creëren.

Samen creëren we een mooie klankbelevenis

Zou je een klanksessie tijdens een bijzondere gelegenheid of event op locatie willen laten verzorgen? Aarzel niet, daar kan je mij vrijblijvend voor benaderen, er is zoveel mogelijk.
Dit kan via email : contact@carinebraam.nl of door even een belafspraak te maken.

Meditatie is van levensbelang (niets zweverigs aan)

Naast de hectiek van alledag is het van belang dat er ook ruimte is om onze ‘mind’ leeg te maken door momenten van ontspanning en meditatie. Meditatie is goed voor bijna alles net als slapen, eten en in beweging zijn. Het vergroot de concentratie, het verbetert het geheugen en het vermindert angst en chronische pijn.

Een klankschalen belevenis is een natuurlijke ingang om dit proces te ondersteunen. De weldadige werking van klankschalen berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam.