Verander jij de wereld mee vanuit mijn coachruimte?

 

Samen mediteren

In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting.nu een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving. Om dit mogelijk te maken, stellen mensen kosteloos hun huiskamer (of praktijkruimte) open voor meditatie of om een moment bij jezelf te kunnen zijn. Stadsverlichting is o.a. een initiatief van Tijn Touber.

2e ZONDAGAVOND van de maand

Voor de Stiltemeditaties van Stadsverlichting.nu stel ook ik (Carine) mijn coachruimte puurkompassie.nl kosteloos beschikbaar. De meditaties zijn maandelijks op de 2e maandag van de maand.

Elke TWEEDE ZONDAG van de maand kan je langskomen voor een STILTE MEDITATIE. Je wordt om 19:50 uur verwacht (inloop in stilte). De deur gaat om 20:00 uur dicht dus kom graag op tijd. We sluiten af met een kopje thee en een kort moment voor eventuele interactie.

Stille momentjes

Stille momentjes helpen je om even stil en mindful te worden. Hierdoor ben je in staat om beter te horen wat jij als mens nodig hebt. Aandacht te hebben voor wat er bij jou leeft. In stilte ben je echt bij en met jezelf. Je vraagt je misschien af: Mediteren en écht stil zijn, hoe doe je dat? Ik nodig je van harte uit om dat te gaan doen en komen ervaren. Er is niet één juiste manier, meditatie kan zich op verschillende manieren ontvouwen. Ook beginners zijn meer dan welkom.

Aanmelden is gewenst

Aanmelden is kosteloos en kan eenvoudig worden gedaan via het contactformuler www.puurkompassie.nl/contact

Sinds 2016 is Carine met haar coachpraktijk Puur Kompassie gevestigd in Oegstgeest. Het is een plek waar je begeleiding en ontspanning kunt zoeken bij belangrijke momenten in je leven, werk en relaties. Dat kan via individuele coaching en door het bijwonen van zgn. stiltemeditaties, klankbaden en klankmeditatie met Oosterse klanken.

In 2015 volgde Carine bij IMC Mensontwikkeling de hoofdopleiding Intuïtieve coaching, gevolgd door de verdieping ‘Intuïtief Coachen met Voice Dialogue’ (2016) en diverse master classes (tot heden). Sinds 2016 heeft zij bij Centrum voor Meditatieve Ontspanning o.a. haar opleiding ‘Klankschalen Meditaties & Klankbad’ en ‘Klankschalen Behandelaar’ afgerond (KTNO certificering K9005 en K7931).