MIDWINTER KLANKREIS

De diep ontspannende werking van een klankbad berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Door ritme en frequenties te gebruiken, kunnen we ons normale bewustzijn
terugbrengen naar een meditatieve staat. Dit geeft ruimte voor herstel en inzicht dat kan plaatsvinden.

Tijdens deze workshop nodigen de Oosterse klankschalen en het geluid van andere instrumenten zoals de ocean drum, gong, klankbuizen en de zuivere tonen van de zaphirs je uit om tijdens het ligconcert mee op klankreis te gaan. Verschillende mindfulness technieken en begeleide meditaties zullen worden geïntegreerd en afgestemd op het thema. Het klankbad is ongeacht ervaring toegankelijk. Als deelnemer hoef je eigenlijk niets anders te doen dan te ontspannen.. In de sessie sluiten we af met een kopje thee; in stilte of we praten even na over onze ervaringen.

Bijzonderheden: Draag gemakkelijk zittende kleding (zonder knopen, gespen en ritsen) en neem een extra plaid of kussentje mee. Matjes zijn aanwezig.

Data & tijden:

zaterdag 21 december 19:30 – 21:00 Thema: MIDWINTER NACHT
zaterdag 8 februari 19:30 – 21:00 Thema: VOLLE MAAN

MELD je AAN BIJ LIV

Tickets

Locatie: Liv Yoga Leiden – Middelstegracht 89 Y 2312 TT Leiden
Enkele les: € 25,- p.p.
2 ritten kaart: € 45,- p.p.
Carine is tijdens deze workshop (gast)docent bij LIV YOGA. De tickets kan je direct bij LIV reserveren