Exclusief VIP Klankbad (1-3 pers.) – Midwinter Arrangement

Begin de kerstperiode ontspannen, en boek nu je exclusieve VIP-KLANKBAD (voor 1-3 personen) op vrijdag 20 december of maandag 23 december.  Deze twee dagen verzorgt Carine 3-maal daags een feestelijk midwinter arrangement, waarbij de terugkomst van het licht (midwinter zonnewende) als intentie is verwerkt. Je bent van harte welkom voor deze unieke belevenis in haar sfeervolle praktijkruimte in Oegstgeest.

Verras je geliefde, beste vriend(in) of gezin met een weldadig en ontspannend klankbad ligconcert. Samen genieten van de warme klanken van Oosterse klankschalen, gong en andere klank instrumenten.

Deze VIP Special reserveren

Dat kan op afspraak in Oegstgeest op vrijdag 20 december 2019  of  maandag 23 december 2019.  Informeer vrijblijvend naar de beschikbare mogelijkheden (om 13:30 uur,  16:00 uur of 20:00 uur) via  www.puurkompassie.nl/contact

 

JA, IK WIL BOEKEN >

Het tarief is afhankelijk van uw gezelschap:
Een VIP-Klankbad (1-2 personen, 70 minuten) € 87,=
Voor de 3e persoon betaalt u € 10,= extra

GIFT VOUCHER

Wil je na betaling een mooie Gift Voucher ontvangen? Dat is zeker mogelijk en doe ik graag voor je. Vermeld deze wens dan even bij de reservering of het informatieverzoek.

Meditatie is van levensbelang (niets zweverigs aan)

Naast de hectiek van alledag is het van belang dat er ook ruimte is om onze ‘mind’ leeg te maken door momenten van ontspanning en meditatie. Meditatie is goed voor bijna alles net als slapen, eten en in beweging zijn. Het vergroot de concentratie, het verbetert het geheugen en het vermindert angst en chronische pijn.

De weldadige werking van klankschalen berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam.