“Samen creëren we jouw unieke klankbelevenis”

(Carine)

Met aandacht voor het moment

Klankbelevenissen worden in verschillende vormen aangeboden: individueel of in groepsverband, ontspannend  of activerend, bij levensvreugde of verdriet, gepland of op verzoek, in stilte of met gesproken tekst..

 

Groepen - teamuitje

Geniet op een behaaglijke plek omringd door de natuur van een exclusief gong & klankschalen ligconcert.

Samen creëren we jouw unieke klankbelevenis, desgewenst uit te breiden met andere workshop modules en catering. 

Dat kan op afspraak in Leiden (8 – 12 pers)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden e.o. om je wensen te bespreken. Offerte is afhankelijk van aanvullende wensen.

Klankbad v.a. € 25,= (p.pers)

VIP Klankbad [1-3 pers]
Verras je beste vriend(in) of ‘soul sister’  met een weldadig en ontspannend duo klankbad. Samen genieten van de warme klanken van Tibetaanse klankschalen.

Dat kan op afspraak in Oegstgeest.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Tarief is afhankelijk van de duur en aantal personen; 

Jouw programma met aandacht voor inspanning en ontspanning

In onze drukke samenleving vinden we het lastig om de omschakeling tussen activiteit en rust te maken. Hierdoor ligt ziekte, stress en burn-out op de loer.

Ik ondersteun je graag tijdens het organiseren van onderscheidende evenementen. Heerlijk ontspannen tijdens een klanksessie met gong en Oosterse klankschalen in de vorm van een klankbad (met andere klankinstrumenten), een gesproken meditatie desgewenst met klankschalen of andere meditatieve werkvormen met klankschalen.

Vrienden

Geniet op een behaaglijke plek omringd door de natuur van een exclusief gong & klankschalen ligconcert.

Samen creëren we jouw unieke klankbelevenis voor je vrienden.

Dat kan op afspraak in Leiden (8 – 12 pers)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Tarief is afhankelijk van de persoonlijke wensen.

Klankbad v.a. € 25,= (p.pers)

Leiderschap & retraites

Meditatie verhoogt prestaties. Elke organisatie is gebaat bij gezonde, stressbestendige en productieve professionals.

Met meditatie manage je het fysieke, mentale en vitale kapitaal in de vorm van helderheid, rust en geluk.

Overweeg eens om een  meditatief moment in het programma op te nemen. Ik denk graag met je mee om dit tot een succes te maken. 

Klank- en ademmeditatie (en gesproken visualisaties) brengen ontspanning, scheppen creatie ruimte en bieden inzicht en helderheid om de volgende stap te zetten.

Samen creëren we jouw unieke klankbelevenis. Informeer naar de mogelijkheden. 

Samen creëren we een mooie klankbelevenis

Zou je een klanksessie tijdens een bijzondere gelegenheid of event op locatie willen laten verzorgen? Aarzel niet, daar kan je mij vrijblijvend voor benaderen, er is zoveel mogelijk.

 

Familie gebeurtenis

Bruiloften en blije gebeurtenissen

Contact door klank

Als communiceren of samen uitgaan niet meer vanzelfsprekend is, kan een klankschalen sessie u beiden saamhorigheid en ontspanning bieden.

Tijdens de klankreis kunt u de klank horen, voelen en ervaren. Eventuele pijnklachten komen daarmee wat op de achtergrond en de klanken brengen rust en harmonie.

Ook voor de mantelzorger geeft het steun en verlichting in de dagelijkse zorg.

U kunt zitten of liggen tijdens het ‘klankbad’. Dit klankbad kan desgewenst ook bij u aan huis (woonlocatie) in Leiden e.o. worden verzorgd.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van de sessie duur en aanrijtijd tot de locatie. Dit spreken we vooraf met elkaar af.

Tarief v.a. 60 min (2 pers)  € 77,= 

Laatste fase

In de laatste levensfase kunnen klanken ons diep raken, herinneringen oproepen, vreugde schenken, troosten en verstillen.

Een samenspel van klank, trilling en stilte ondersteunt het proces van loslaten. Pijn en lijden komen op de achtergrond en de klanken brengen rust en harmonie.

Ook voor geliefden en nabestaanden geeft het steun en verlichting.

De klanksessie kan bij u thuis, in  een hospice of in een verzorgingshuis worden verzorgd; De situatie waarin de stervende zich bevindt.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Het tarief is afhankelijk van de wensen, sessie duur en aanrijtijd tot de locatie. Dit spreken we vooraf met elkaar door.

Wat mag je van een klankbelevenis verwachten

De uitwerking van de klankschalen is diepgaand. Vrijwel iedereen ontspant zodra de schalen worden aangeslagen. Men komt in een toestand van diepe ontspanning waarin een gevoel van innerlijke stilte of ruimte kan worden ervaren. Dit kan zich uiten in het ervaren van geluksgevoelens, ‘thuiskomen’ of als heelheid.  Door de ontspanning krijgt het eigen herstellende vermogen van het lichaam meer ruimte.

De weldadige werking van klankschalen berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam.

Meditatie is van levensbelang (niets zweverigs aan)

Het is van belang dat er naast de hectiek van alledag ook ruimte is om onze ‘mind’ leeg te maken door momenten van ontspanning en meditatie. Meditatie is goed voor bijna alles net als slapen, eten en in beweging zijn. Het vergroot de concentratie, het verbetert het geheugen en het vermindert angst en chronische pijn. Een klanksessie is een natuurlijke ingang om dit proces te ondersteunen en intensiveren.

De investering

Nadat we zorgvuldig jullie wensen en ideeën in een persoonlijk gesprek (telefonisch of via Skype) hebben besproken, stuur ik je een passend voorstel.  Voel je vrij om ons hiervoor vrijblijvend te benaderen. Je hebt meestal dezelfde of de volgende dag een reactie.

De plek

Het is het prettig als de luistersessies in een rustige en besloten omgeving plaatsvinden. We hebben hiervoor aandacht bij het uitzoeken van ‘De Plek” voor de georganiseerde groepssessies .

Het Koetshuis van Yogacentrum Leidse Hout nabij Oegstgeest is één van de favoriete en krachtige natuurplekken voor ons aanbod.

Andere locatie

Natuurlijk kunnen we ook een andere locatie verzorgen of jullie eigen locatie als De Plek overwegen. Ik denk graag mee over de beste plek om jullie klankbelevenis optimaal te verzorgen

Yogamatten, plaids en kussens

Afhankelijk van de gelegenheid of het event kunnen matten, plaids, dekens en meditatiekussens (op verzoek) worden verzorgd. Desgewenst kan de klankbelevenis ook zittend worden ervaren..