Staat je vraag er niet tussen?

Aarzel niet, neem dan contact met me op.

Waarom kies ik voor een NOBCO coach?
Kies voor zekerheid. Kies een NOBCO Coach.
Als beroepscoach ben ik aangesloten bij de NOBCO en werk ik volgens de IEGC (Internationale Ethische Gedragscode) voor coaches en mentoren. Coaches sluiten zich aan bij de NOBCO omdat ze waarde hechten aan kwaliteit en zichzelf willen blijven ontwikkelen in hun professie als coach. Jou biedt het meer zekerheid bij de keuze van je coach.
Waar kan ik mijn klacht of suggestie doorgeven?
Mocht je suggesties of een klacht hebben over het coachtraject, voel je dan vrij om dit ter sprake te brengen. Dit kan in een persoonlijk gesprek, telefonisch of per email met je coach (zie contactgegevens). Coaching gaat uit van een gelijkwaardige relatie tussen gecoachte en coach. Neem het voortouw als de coaching niet aan je verwachting voldoet.

Mocht na dit gesprek met je coach jouw probleem onverhoopt niet opgehelderd zijn dan kan je via email een officiële klacht indienen volgens het Klachtenreglement van Stichting NOBCO bij het secretariaat van de NOBCO (www.nobco.nl, E: info@nobco.nl).

Wie is 'Coaching by Carine'
 Ik ben Carine, gecertificeerd life- en business coach. Ik gun het eenieder om zichzelf beter te leren kennen, te weten wat je wilt en vanuit puurheid en compassie met jezelf werkelijk je hart te volgen en betekenisvol te zijn.  Mijn aanpak is met aandacht voor lichaam en geest, vanuit compassie gevoed, professioneel, helder en resultaatgericht. (lees verder) 
Top 5 coachvragen
Wist je dat in de top vijf van coachvragen maar liefst vier werk-gerelateerde thema’s staan? Echter, de lijst wordt aangevoerd door een persoonlijk thema, namelijk ‘zelfontplooiing’.

Top-5 Coachvragen

  • Zelfontplooiing
  • Balans werk-privé
  • Samenwerken met collega’s
  • Loopbaan / carrière
  • Stress en / of Burn-out

Vanzelfsprekend is jouw coachvraag persoonlijk en uniek. Daarover ga ik graag met je in gesprek tijdens een vrijblijvende kennismaking.

bron: NOBCO Benchmark 2016

Hoe kan ik mijn coachgesprek annuleren?
Mocht je een geplande afspraak niet kunnen nakomen, meld dit dan meer dan 48 uur van tevoren. Dan is het namelijk kosteloos. Bij annulering (of verplaatsing) tussen de 24 en 48 uur voor aanvang van de afspraak ben je 50% van de kosten verschuldigd.  Bij het annuleren (of verplaatsen) van een afspraak minder dan 24 uur voor aanvang van het gesprek breng ik de kosten voor deze sessie in rekening met een minimum van 1,5 uur. Bezoek de contactpagina voor de contact mogelijkheden.
Meditatie met klankschalen

Muziek kan onze staat van bewust-zijn veranderen. Begeleide mediatie met Oosterse klankschalen geeft een diepe ontspanning. Onze hersengolven veranderen en er ontstaat ruimte zodat lichaam en geest kunnen herstellen van moeheid, overprikkeling of stress. Lees hier verder..

Wordt Personal Life coaching vergoed?

Er is op dit moment geen vergoeding mogelijk via de basisverzekering van de zorgverzekeraar. 

Heeft coaching via mijn werkgever voordelen?

Voor werkgevers geldt dat loopbaan coaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave. Vaak is er een opleidingsbudget per werknemer. Bespreek jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag met je werkgever en geef aan dat je interesse hebt voor een coaching traject bij Puur Kompassie | Coaching by Carine [Braam Coaching & Advies]

Personal Coaching - zakelijke tarieven

Het komt regelmatig voor dat individuele coaching wordt betaald door de werkgever of vanuit de onderneming van een ondernemer. Wil je een factuur op naam van een organisatie of onderneming? Dan geldt een marktconform zakelijk uurtarief. De offerte is afhankelijk van de coachvraag en de interactie met de opdrachtgever. Neem hiervoor contact met me op of maak het bespreekbaar tijdens het click gesprek.

Ik ben ZZP'er, is er belastingaftrek mogelijk?

ZZP’ers kunnen de kosten als ondernemers- of bedrijfskosten meenemen. Voor meer informatie kun je terecht bij de Belastingdienst of je eigen belastingadviseur.

Inspiratie per nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws...

Nog 1 stap te gaan: Activeer uw inschrijving via de email in uw mailbox