Gratis Ontwikkeladvies 45+ dankzij een tijdelijke subsidie

Nu is het moment om even stil te staan bij jezelf en je loopbaan. Als actieve 45-plusser ben je druk, op je werk en daarbuiten. De veranderingen op het werk blijven doorgaan, denk je wel eens terug aan hoe het 10-15 jaar geleden was? Ook jouw interesses en werkdoelen veranderen naar mate je je verder ontwikkelt. Wat is jouw perspectief op je loopbaan, weet je nog wat je wilt en wat je verlangens zijn voor de toekomst?

Vanuit een tijdelijke subsidie (brochure download) krijgen werkende 45-plussers nu gratis loopbaan ontwikkeladvies ter waarde van € 600,- . Ook je werkgever heeft geen bemoeienis, je hoeft bv. geen aanspraak te maken op je ontwikkelbudget. Het is een cadeau vanuit de rijksoverheid, voor jou!

Welk resultaat mag je verwachten?

Het Ontwikkeladvies 45+ is gericht op bewustwording van- en toekomstperspectief op je huidige werk. Jouw loopbaan ligt immers in jouw handen!

Na afloop heb je een zelfgeschreven actieplan voor je loopbaan in handen waarmee je weer verder kan. Grijp deze buitenkans aan om (zonder kosten) zelfregie te nemen over de toekomst van je eigen loopbaan. 

Wat levert het ontwikkeladvies jou op?

Tijdens het traject heb je 3 coach momenten, waarvan minimaal 2 individuele gesprekken van 80 minuten. In dit traject wordt gesproken over:

  • De huidige loopbaan situatie
  • Wie ben je en wat kan je
  • Jouw toekomstperspectieven en oriëntatie
  • De mogelijkheden en kansen
  • Zicht op acties

Kortom datgene wat voor jou relevant is om te bespreken, doen en onderzoeken om je blik te verhelderen.

Kom jij in aanmerking voor dit cadeau?

Ben je 45 jaar of ouder en ben je voor minimaal 12 uur per week werkzaam (en dus niet ziek)? Dan kom je in aanmerking voor de tijdelijke subsidie voor het Ontwikkeladvies 45+

Als je al werkloos bent, je werk wegens ziekte niet meer kan doen of al een ontslag/reorganisatie regeling voor je van kracht is, kan je niet deelnemen.

Zo maak je gebruik van het Ontwikkeladvies 45+

Je hoeft eigenlijk heel weinig te doen om gebruik te maken van het Ontwikkeladvies 45+. De belangrijkste stap is dat jij je aanmeldt.

Als je een goed gevoel hebt bij mij en mijn aanbod, dan zie ik graag je aanmelding via onderstaande button tegemoet. De aanvraag van de betreffende wordt door mij voor jou gedaan.

Jouw coach heeft een actief professioneel netwerk

Ik heb een uitgebreid en breed professioneel netwerk. Voordat ik mij vestigde als professioneel coach heb ik ruim 20 jaar werk- en leiderschapservaring opgedaan in biomedisch onderzoek, gezondheidszorg, touroperating, ICT-dienstverlening en ‘medical devices’. 

Mijn mensgerichte focus en een uitstekend inzicht in het grotere plaatje van deze sectoren zet ik graag in om jouw loopbaan perspectief te helpen verhelderen. 

Kosteloos maar niet geheel vrijblijvend

Als je voor ons programma ‘Ontwikkeladvies 45+’ kiest, dan ontvang je na aanmelding een uitnodiging voor 3 coach momenten, waarvan minimaal 2 individuele gesprekken van 80 minuten. Tussentijds krijg je digitale informatie, inspiratie, opdrachten en praktische tips.

Van jou verwachten we een actieve rol en het maken van coachopdrachten tussen de gesprekken in. Commitment en inzet van beide partijen zijn nodig om het programma te laten slagen. Wij faciliteren je in je leerproces van zelfsturing en zelfwerkzaamheid. Het programma is kosteloos maar dus niet geheel vrijblijvend.

Voorwaarde van de uitvoeringsinstantie 

De rijksoverheid stelt een tijdelijke subsidie beschikbaar aan alle medewerkers van 45 jaar en ouder om het volledige bedrag vergoed te krijgen (subsidie Ontwikkeladvies 45+). De coach draagt zorg voor de administratieve afwikkeling en ontvangt de subsidie van de overheid (pas) nadat aan alle voorwaarden is voldaan.

Het vraagt van jouw coach en van jou als kandidaat enige administratie en verslaglegging. Door aanmelding voor het programma ‘Ontwikkeladvies 45+’ bij Braam Coaching & Advies committeer je je hieraan.

Zomerprogramma 2019

Door het succes van het programma Ontwikkeladvies 45+ bij Braam Coaching & Advies, is de eerste mogelijkheid om in te stromen medio juli 2019. 

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Geef ook je vakantieperiode door, wij houden graag rekening met je. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie op de aanmelding.

Het zomerprogramma ‘Ontwikkeladvies 45+’ heeft een doorlooptijd van circa 4 – 6 weken en vertegenwoordigt een waarde van €600,- ex btw.

Wij regelen de subsidieaanvraag voor je, je ontvangt dus geen factuur, zodat jij je kan richten op de inhoud van de coaching. 

Vlak voorafgaand aan het eerste coachgesprek doen we een check op het subsidieplafond. Is de subsidieruimte uitgeput? Dan kan het gratis ontwikkeladvies 45+ helaas geen doorgang meer vinden. Profiteer dus snel, Op=Op !

Carine Braam, erkend coach

Zoek je een coach in de buurt van Leiden – Oegstgeest die mee doet met de regeling? Dan ga ik graag met je in zee!

Dat kan in de coachpraktijk aan huis of in de vorm van natuurcoaching. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (zie footer) en werk volgens de EIA/EMCC gedragscode. Meer over mijn werkwijze lees je hier

Note: Perspectief op jouw loopbaan 

In dit Ontwikkeladvies 45+ gebruiken we je loopbaan als vertrekpunt voor bewustwording en een eerste oriëntatie. Zie het als een laagdrempelige entree om een volgende stap te overwegen. Je bent tot niets verplicht, en het is niet de rol van de coach om je tot iets aan te zetten of te forceren. 

Na het ontwikkeladvies een vervolg?

Een coachtraject kan een vervolg zijn op dit programma Ontwikkeladvies 45+ , maar maakt er geen onderdeel van uit. Denk hierbij aan de beoogde loopbaan switch, gewenste groei in persoonlijke effectiviteit of andere uitdagingen in je leven(sfase).  

Kortom, coaching helpt je om rond een bepaald thema actief te werken aan verandering die ook een verbetering is. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden bij afronding van het Ontwikkeladviestraject 45+.

Inspiratie per nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws...

Nog 1 stap te gaan: Activeer uw inschrijving via de email in uw mailbox